Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


An Cafe


Az együttes 2003. júniusában alakult. Oshare kei stílusban énekelnek és öltözködnek.
 
 

Az AnCafe-t Miku, Kanon és Bou alapította. Kezdetben még nem volt dobosuk, mégis szereztek egy kis hírnevet a japán zenerajongók körében. Ekkor kiadtak két demo-t, az OPU-NGU-t és az Uzumaki senshokutai/Hatsukoi-t, de mindtkettő csak limitált példányszámban jelent meg és csak a koncerteken árulták őket. Teruki csak ezután, 2003 augusztusában lett a banda hivatalos dobosa. Ezt megelőzően ő a Feathers Blue nevü bandában játszott. Egy év pihenés után 2004-ben leszerződtette őket a Loop Ash. Valójában ekkor kezdődött a zenei pályafutásuk. Március 3.-án kiadták első single albumukat Candy Holic néven, ami az Oricon eladási listán a második helyet érte el. Ez egy fantasztikus mutatvány volt a banda részéről. Még ebben az évben, májusban megtartották az első show műsorukat (Happy Birthday Tsuyu) a TAKADANOBABA arénában. Itt mutatták be egyik single albumukat, a Hatsukoi-t is.

 
 
 

 

2005 február 23-án a banda kiadta első mini albumát Amadema Rock címmel. Ezt követte egy hónappal később, március 30-án egy maxi single, a Karakuri hitei.

 
 
 

 

Még ezen a nyáron, a csapat kiadott egymás után három egy-számos singlet is (Tekesuta Kousen-július 30; ESCAPISM-augusztus 24; MerryMaking-szeptember 21). Szerencsére majdnem minden szám megtalálható volt az ezt követő új albumon is, a Shikisai Moment-en. Ez volt az AnCafe teljes hosszúságu albuma, melyet November 9-én adtak ki. Az új album tartalmazzta ugyana banda jellegzetes stílusát, de közben már érettebbek lettek, és egy új tílussal kísérleteztek.

 

 

 
 
 

 

2006. november 29.-én jelent meg az AnCafe második teljes hosszúságú albuma  Magnya Carta címmel. Miközben a négy fiatal egyre híresebb lett Japánban, addig más országok is felfigyeltek rájuk.

 
 
 

 

 

Ám 2007 áprilisában, a gitáros Bou azt a döntést hozta, hogy kilép a bandából. Bou utolsó élő fellépése április 30-án volt a Hibiya Yagai Ongaku Dou élő koncerten. Bou szerint ez  döntés nem volt borulátó, sem derülátó, de reméli hogy ezzel nem hagyta cserben a bandát, a munkatársait, valamint a  "Cafekkos"-okat, a rajongókat.

 

 

 

 
 
 

 

Bou helyett Takuya lett az új gitáros. De nem ez volt az egyetlet változás, ugyanis a banda felvett egy billentyst is, Yuuki-t.  Az új single-albumuk a Kakusei Heroism ?THE HERO WITHOUT A "NAME"?. Ez a szám lett a főcímdala a Darker than black című animének. 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 

2007. november 7-én jelenent meg a egy single, a Ryusei Rocket. És ezt követte a legújabb album a Gokutama Rock Cafe.

 

forrás:ancafe.mindenkilapja.hu

 

 

 An Cafe

 

 

 

 

Tagok:

 

 

 

 

Takuya: jelenlegi gitáros

 

 

 

Született: 1988 február 9.
Vértipus: A

 

 

 

Csillagjegye: vízöntő

 

 

 

Japán csillagjegye: Sanpeki
Hobbi: fürdés,fürdőzés
Kedvenc étel:gyümölcsök
Kedvenc együttes: Gibson
Kedvenc színek: fehér,piros,és fekete
Cigaretta: nem dohányzik
Parfüm: semmi különleges
Sampon: Lax
Pircing: nincs

A csapat legfiatalabb tagja,aki május 18-án csatlakozott a csapathoz. Ahogy csatlakozott,meg kellett változtatnia a lakóhelyét,Wakayamat.A többiek elmondása szerint maximalista,sokat vár el magától. Szeretne keményen dolgozni,és mindent megtesz ezért a célért,állítása szerint!
Felnéz Kanonra. 

 

 

 

 

 

 

 

Bou: ex gitáros
Teljes név: Saitou Kazukio
Születése: 1983 szeptember 16
Nem: Fiú, és meleg.
Magassága: 158 cm
Csillagjegye: Szűz

 

 

 

Japán csillagjegye: Happaku
Súly: 46 kg
Kedvenc színe: fekete, pink
Parfüm: Pink Sugar
Hobby: Alvás

 

 

 

Vértipus: 0
Kedvenc étel: sertés és rizs,japán tészta,zselatin túróslepény
Kedvenc márka: Paul Smith

Shampon: Gold
Cigaretta: Pukapuka
Pircing:  1 a bal fülében

 

 


Bou volt a legfőbb alapítója az AnCafe-nak.2007 április 17-én jelentette be,hogy elhagyja a csapatot,és április 30-án ezt meg is tette,valamint akkor volt utoljára turnén. Állítása szerint ő mindig lány akart lenni,de örül,hogy biológiailag fiú. A zenei lökést a LUNA SEA-tól kapta(akik már feloszlottak).Saját szavaival a suli lusta diákja volt,nem szerette se az iskolát,se a környékét,és tanulni se szeretett. Szülei miatt megpróbálta folytatni,de egy idő után már nem ment,ezért leállíttotta a tanulmányait. Bou általában aranyosan, és eléggé lányosan öltözködik,de ne zavarjon meg senkit!  Bou sokszor mondja,hogy: NYAN,NYAN,illetve datte,datte. Neve egy japán szóból származik,az ''akan-bou'' -ból.  Bou minden ételt szeret,nincs olyan,amit ne szeretne. Gyakran lehet rajta látni szoknyát,és aranyos dolgokat.A haja eredetileg barna,befestve viszont szőke,jobban mondva fehér,néhol fekete.Bou kedves,és aranyos személy,sok-sok ember kedvence. Kedvenc animéje a Death Note,a kedvenc száma pedig,-amit előadott-,az a Maple Gunman. 

 An Cafe Takuya

 

 

Teruki: dobos
Teljes név: Nagata Teruki
Születési dátum: 1980 december 8
Csillagjegye: Nyilas

 

 

 

Japán csillagjegye: Jikoku
Kedvenc színe: sárga, zöld
Családtagok: anya,apa, 2 nővér
Piercing: 24 db (kemény) (>_<)
Parfüm: Cool Water Women

 

 

 

Sampon: Lux
Cigaretta: nem dohányzik
Pircing: 9 a bal fülében.8 a jobb fülében,1 az orrban,4 szájban,1 a jobboldali mellkasán...

 

 

 

Hobby: nézni a természetet
Kedvenc étel,ital:alkohol,alma(zold!)
Vértipus: A

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanon: basszus gitáros
Teljes név: Shano Shinya
Születési dátum: 1984 július 5
Csillagjegye: Rák

 

 

 

Japán csillagjegye: Shichiseki
Magasság: 165 cm
Súly: 53 kg
Családtagok: nagymama, öccs, nővér, kutya :D
Kedvenc színei: fekete, fehér

 

 

 

Vértipus: 0
Hobby:Vásárlás,játékok
Kedvenc étel: Gurasse,Sake
Kedvenc márkák: Vivian,Bibi anh
Sampon: Lux
Cigaretta: Kodawari Nashi
Pircing: 1 a száj körül

 

 

 

Kanon ugyan általában csöndes,de van egy vad oldala is,amit néha-néha azért megmutat.Nem szerette az iskolát,de valamennyire szorgalmas diák volt, és az irodalmat nagyon szerette.Szintén kedvelte még a mtekot is.Mint Miku,ő is tudja utánozni Donáld kacsa hangját,ügyesen^^ Kanonnak nincs/volt háziállata,csak egy,a családnál,Yukito,a kutya.Kanon stílusa: nyakkendők különböző fajtái,kalapokkal.Kanonnak eleinte szőke haja volt,de nagyon rövid ideig,később azonban fekete lett,szőke csíkokkal.Nagyon szereti az animéket,a neve is az egyik ilyen animéből származik.Sokan azt gondolják,hogy a Kanon című animéből van,de ez nem igaz..Hisz,ha jobban megnézzük,az az anime 2003-ban lett kész.Igaz,az AnCafe is 2003-ban alakult hivatalosan,de ez a név már előtte is az ''övé'' volt. Az igazi anime,ahonnan vette,az Maki Kusumotonak a Kiss című animéjéből származik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Miku:énekes

 

 

 

Teljes név:Tsukiyama Akiharu
Születés: 1984 január 5
Csillagjegye:Bak

 

 

 

Japáncsilélagjegye: Shichiseki
Magassága:166 cm
Súlya: 54kg
Kedvenc színei: fekete, pink, arany, fehér
Családtagok:Apu, Anyu, Hugi, És egy kutyus Nyappy-chan

 

 

 

Vércsoportja: A

 

 

 

Hobbi: séta, vásárlás, kocogás, főzés

 

 

 

Kedvenc étel:sushi,hamburgerek,ramen
Kedvenc márka: PFM,TK,BVLGARI
Parfüm: BVLGARI PURO
Sampon: Sala
Cigaretta: Salem pianissimo
Pircing: 6 a bal fülében,3 a jobb fülében,1 a szájban(2 volt,de a másik helye összefort)és legutóbb lett egy a bal kezébe is,amit egy interjún mutat csak meg

 

 

 

Kisebb korában a kedvenc Disney szereplője Donald kacsa volt,és miután sokáig gyakorolta,sikerült nagyon jól utánoznia a hangját. Szorgalmas diák volt,a kedvenc tantárgya pedig a matek,és a tesi volt.,valamint cselgáncs volt a kedvenc sportja. Igaz,hogy a dalszövegek nagyrészét ő írja,találja ki,az irodalomban mégis reménytelen volt. Nyappy=Miku boldog verziója,illetve a kutyusa,Nyappy-chan.Szintén gyakran emlegeti a Tiramisu szót,ami egyébként egy olasz csemege,és elárulni ugyan nem árulta el a jelentését,de annyit igen,hogy az iskolai időkről származik.De,kitalált szó pl. a tekesuta is,aminek a helyes verziója a tasukete..Mikunak régebben volt egy hörcsöge,Mituku,de sajnos ő már nem él,helyette van a kutyus. Nyappy-channal sokat fényképezték le. A kutyus keverék,méghozzá chihuahua és shih* keverék.

 

  

 

 

Yuuki:szintetizátoros

 

 

 


Születésnap: Augusztus 29.

Csillagjegye: szűz
Hobbi: órák/napszemüvegek gyűjtése
Kedvenc étel: édes és savanyú dolgok
Kedvenc szín: arany,fehér,ezüst
Cigaretta: Rose
Parfüm:Fabrize
Sampon: Vidal Sassoon

Yuuki nagyon szorgalmas.Tudja,hogy a rajongók többsége nem szereti a kinézete miatt,de szeretné,ha ez nem így lenne,és ezért mindent megtesz.Neki nem volt korábban csapata,ahol játszott volna.Miku szokta becézni Yuukikkinek. Miku találta ki,hogy legyen egy billyentyűs is a csapatban,és a sok jelentkező közül ő választotta ki Yuukit ismeretlen ok miatt. Mindenesetre Yuuki nagyon vicces is tud lenni,főleg ha Mikuval van.

 

forrás(2):http://j-rock-miyavi.mindenkilapja.hu