Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GAZEGAZEGAZETTE

2012.02.09
Részletek a Neo Genesis évkönyvből (2007).

-Tudom, hogy sokszor kérdeztek téged már erről, de kérlek, oszd meg velünk élményedet az Európai turnéról. Ez volt az első tengerentúli turné, így egy csomó dolog történt veletek.Bizonyára hozzá voltatok szokva a vámellenőrzéshez!

Aoi: Már nem jelez a fémdetektor nálunk annyiszor, mint még eleinte jelzett. De először mind úgy néztünk, mint valami idióták. A fémdetektor folyamatosan sípolt miattunk.

Reita: A légitársaságok sokkal szigorúbbak mostanában a terrorista cselekmények miatt. Még a csizmák is beindítják a fémdetektort.

Uruha: A parfüm is beindítja! És nem adták vissza a táskámat sem ... A víz is beindítja a riasztást is, és aztán eldobják a palackot ...

Ruki: Utálom. Minél több a rossz ember, annál több szabályt rónak ránk.

Aoi: Most már ha a riasztó beindul ránk, akkor valószínűleg csak az öv vagy a pénztárca. Ha nincs pénzérme a pénztárcádban, akkor azonban nem jelez.


-Aoi ezzel azt mondtad, hogy csak a papírpénzt hordtál magáddal?


Ru és Re: ..................... * oldalról bámulnak Aoi-ra némán *


Részletek a Glare vol.6 2008 - ból

- Aoi, hogy vettétek fel az elektromos gitár részeit a Gurenben?

Aoi: Nem álltam le a felvétellel amíg nem lett tökéletes. Az otthonomban.


- Hm? Te otthon veszed fel a dalokat...?

Aoi: Igen. Elöntöm a stúdiót a felvételeimmel, majd újraszerkesztem őket. A Filth in the Beauty-t is otthon vettem fel. Nagyon rossz vagyok, ha a felvételkor más emberek is vannak körülöttem. A szívem nem fogadja el, hogy miközben rögzítek, valaki azt mondja, "Kérlek, játszd újra". Akkor vettem a felszerelést, mikor a Filth in the Beauty-t vettük fel, utána bővítettem. Egy kicsit több cucc kellet hozzá, hogy házi stúdió legyen. Most teljesen felszerelt. Nem jön ki hang az erősítőmből? Nem probléma! Felveszem, és elküldöm a stúdióba.

- Hogy csinálod? Ez üzleti titok?

Aoi: Igen, ez az lol. Plusz, otthon a hangminőség sokkal jobb, mint a stúdióban. Ezzel az előnnyel jelenleg csak otthon rögzítek. Akkor veszek fel, amikor akarok, és úgy, ahogy akarok.


Uruha: Én szeretem a stúdióban megcsinálni a felvételeimet. Meg tudom a többiekkel beszélni, hogy akarom csinálni, és kikérem a véleményüket. Nem hiszem, hogy nagyon eltérnének a játékstílusok, ha otthon vennék fel. Ó. Itt van két ember nagyon különböző véleménnyel valamiről, amit közösen csinálnak. A végeredmény érdekes lesz, nem gondolod?

- Érdekes. És Uruha, te játszottad a gitárszólót a Gurenben, ugye?


Uruha: Igen. Ez arról szól, hogy érezd a zenét. Fogalmad sincs róla, hányszor indítottam újra a dalt, hogy elkapjam az érzést a szólóhoz. Ott volt a gitár a kezemben, de nem játszottam semmit. Igyekeztem meghallani az érzelmeket. A fejemben ment a dallam. De amikor megpróbáltam eljátszani, nem ment, mert elfelejtettem addigra. Nagyon sokszor meghallgattam a számot, mire újra eszembe jutott a lényege. Megpróbáltam leírni, de néha, félúton - megint elfelejtettem az eredeti dallamot, ami nagyon rossz...

KÉSZÍTETTE: Ezt is a theGazettE Hungary!!!!