Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Néhány extra a The GazettEről

2012.01.30

Uruha-nak és Kai-nak régen hosszú,göndör hajuk volt.Uruha nagyon hasonlított Yoshiki-re,de gondolom ez volt a célja...Amúgy meg nagyon jól áll nekik ez a haj...(szerintem)


________________________

Mint azt minden GazettE fan tudja Ruki a legkisebb a bandában...pontosan 162 cm...Ezen a képen látszódik is,hogy milyen pici.


____________________________________

Gondolom minden Reita fan tudja, hogy Reita mindig tart a hátsó zsebében óvszert.
Egyszer azt nyilatkozta, hogy az egyik német koncerten azt sajnálta a legjobban, hogy nem látta az első sorban álló lányrajongókat. XDHiába híresek... Hiába tökéletesek a rajongók szemébe, ők is követhetnek el hibákat, hiszen ők is emberek.

Ruki: NLSG turné - Vége van a számnak, és a következő jönne, de Ruki véletlenül figyelmetlenségből rossz címet mond...a közönség értetlenül "hhee?"-zik, a többi tag pedig dől a nevetéstől.

 

Uruha:NLSG - konci után a színpadról való levonuláskor elejti a gitárját, ráadásul utána még át is esik rajta...látszik szegényen hogy nagyon fáradt.

 

Aoi:NLSG - A színpad mögött van, és beszél Kaihoz, miközben az már a doboknál ül, Reita pedig a színpadon beszél a közönséghez. Nem figyeli hogy mögötte van a kamerás és veszi, és mikor elinduln, és kishíján nekimegy a kamerának.

 

Reita:NLSG - Rosszul kezd el játszani egy számot, de gyorsan észreveszi magát, megfordul maga körül miközben röhög egyet, aztán újrakezdi.

 

Kai:NLSG - Egyik szám közben elejti az egyik dobverőt, de gyorsan lehajol érte, és folytatja a játékot. Közben persze szakad a röhögéstől.

 

Uruha: Egyik koncerten túl közel lép a színpad széléhez és leesik. Azt pontosan nem látni, hogy a rajongókhoz esik e be vagy csak úgy leesik a színpadról... Azért fájhatott neki

A The GazettE tagjai is szoktak ám álmodni elég furcsákat:

Ruki: azt álmodta hogy megölték egy macska által
Reita: ő volt a GazettE énekese
Aoi: röhögő holttesteket látott
Kai: Reita volt az anyukája
Uruha: lelőtték.

forrás:gazette.eoldal.hu