Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The GazettE

A Bandáról

A The GazettE nevû banda 2002 februárjában alakult meg és a felállás a következõ volt: Ruki(énekes,Aoi(gitáros),Uruha(gitáros),Reita(basszusgitáros)Yune(dob). Késõbb Turné Kantouban.Április 30. single[Wakaremichi].Június 2. ingyenes egyszemélyes koncert.Augusztus 30. Maxi lemez [kichiku kyoushi-dokushin 32sai dokushin-nonusatsu kouza]November. Elternal Presents koncert turné Barrier CrashDecember 31. Matina kiadó koncert.20032003.január 21.-én Yune elhagyja a bandát,de nem sokkal késõbb pontosabban február 1.-jén Kai lép a helyébe.Ez után csak felfelé ível karrierjük.Március 1.-jén aláírják a szerzõdést a PS Company-vel.Májusban turné a Hanamuke-el majd a Vidoll-al.Május 28. Kislemez kerül a boltokba [Cockayne Soup].Június.25 Újabb kislemez [akuyuukai].Július 30. Még egy kislemez [Special Margarita].Augusztusban Speed Disk & PS Company turné.Október 1. Kislemez [hankou seimeibun]Decemberben két személyes koncert [Deadman-el].December 28.-tól 31.ig Beauti-Fool's fest. 2004Január 1.-jén koncert a[Shibuya A7X-ben]Judgment Day. Ez után a The GazettE örömére,megalakult az elsõ hivatalos rajongói oldal.Március 30. kislemez [Madara]Április 28. Koncert dvd jelenik meg [Judgment Day]Május 26. Madara koncert DVD.Július 28. Zetsu videó klippAugusztus 25. Álló turné 2004 Final [M.R.D]Szeptember 28-tõl október 17.ig Tribal Arrival Turné.Október 13.-án jelent meg elsõ teljes albumuk [Disorder]December 26. Beauti-Fool's fest.December 21-tõl 31-ig Álló turné [Royal Disorder]2005Újabb álló turné kezdõdött el február 12-tõl ami március 16-ig tartott.Március 9. Reila single 3 válotzatban is megjelent.Március 16-tõl április 16.ig Koncert DVD[Standing Tour 2004 Final].Augusztus 3. Kislemez [Gama]Augusztus 5-tõl szeptember 24.ig álló turné 2005[gama] The underground red cockroachDecember 7. Cassis-singleDecember 11-tõl 22.ig Peace & Smile Carnival-turné20062006.Február 8.-án 2 teljes albumot is piacra dobnak [NIL].Február 11-tõl május 7.ig Álló koncert turné[Nameless Liberty Six Guns***]Utána Peace & Smile Carnival turné,koncert dvdMájus 3. Válogatás album.Június 6. Film Bugi dvd[videó klipp kollekció]Július 10.[NIL] Franciaországban.Július 29.-30.Animagic találkozó,Németország-->BonnAugusztus 6. GazeRock-festival[Burst Into A Blaze]Szeptember 6. Nameless Liberty Siy Guns DVD2007Február 7. Kiadják kislemezbe a Hyenát.Március. Decomposition Tour 2 kezdõdik.Március 11. A turné vége [Meanningless art That People Showed]Idén ezeken kívül még kiadtak 2 másik PVt is,a Chizurut és a Burial Applicant, valamint Stacked rubbish albumot!
forrás
:http://rockerek.hu/zenekarok/The%20Gazette
 

 

Története 


Öt alapítótagja van, a the GazettE az egyike a legnépszerűbb bandák közül a PS Company szerződésben, kik otthont nyújtottak olyan bandáknak mint a Kagrra és az alice nine. Bár határozottak a rockzenében és nem félnek kipróbálni a hangjukat, a dalaik pedig széles körben kiterjednek. A Gazette egy visual (kei) banda, a kinézetük albumról-albumra változik de a hangjuk mindig félreérthetetlenül mindig 'Gazette' és rock.

 

 

Életrajz 


 

A Gazette 2002 elején alakult, 5 emberrel, kiknek ifijúságuk ellenére már volt egy kis tapasztalatuk a zenei színhely terén. A tagok közül hárman az előző bandájukban dolgoztak (Ma'die Kusse és Kar+te=zyAnose), az énekes Ruki és a gitárosok közül az egyik, Uruha és a basszista Reita. Arita két tagja befejezte akkori felállásukat, Aoi gitáros és Yune a dobos. Az eredetileg aláírt Matina szerződésre, áprilisban kiadták az első albumukat a Wakaremichi -t, és egy videót VHS-en, miközben azon dolgoztak, hogy különféle eseményeken részt vegyenek, és hirdessék nevüket. A banda októberben megtartotta az első koncertjüket. Az év végén részt vettek FINAL PRELUDE 2002~2003 Matina PRESENTS-ben a Matina szerződésért, amit akkor 'feloldottak'.

 

 

2003 elején Yune bejelentette,hogy kilép a Gazette-ből. Őt azonnal felváltotta Kai (ex Mareydi†Creia) és aláírtak egy szerződést a PS Company-val. Tárfüggetlen bandával a Hanamuke-vel részt vettek az első körútjukon és kiadták az első mini-albumukat Cockayne Soup-ot, amit a következő két hónapban még két albumot adtak ki. Az évben részt vettek a Beauti-Fool's Festiválon más együttesekkel mint a Merry és a D'espairsRay-el.

 

 

2004-ben a Gazette lezárta az évet azálltal, hogy egy 'egyszemélyes' koncertet a Shibuya AX-nél (a koncertet később kiadták DVD-n) és megnyílt a hivatalos rajongóklubbjuk. Év vége felé a banda még egy DVD-t kiadott, majd megjelent az első maxi-albumuk is a Disorder. Decemberben újra részt vettek az évi Beauti-Fool's Festiválon és tartottak egy rövid körutat.

 

 

2005-ben úgy tűnt, hogy a Gazette ideje legnagyobb részét a turnébuszban és a színpadon töltik, állandó utazással, beutazták szinte az egész országot. Közben kiadták az első Photobook-jukat "Verwelktes Gedicht"-et, ami szeptemberben került eladásra. Végül úgy döntöttek,hogy decemberig vesznek egy rövid pihenőt amikor részt vettek a "PEACE & SMILE CARNIVAL TOUR 2005"-ben, majd kiadták a Cassis-t, és szerződést kötöttek, hogy ez az utolsó album ami Gazette néven jelent meg.

 

 

2006 egy nagyon 'forgalmas' év volt a Gazette számára. Megváltoztatták a nevüket, Gazette-ről átírták japán karakterekre és angolosan the GazettE lett, közben kiadtak egy új albumot a Nil-t. Azonnal belekezdtek egy hatalmas körútba és átutazták egész Japánt, több mint 30 koncerttel. A turné befejezését a Nippon Budokan-ben tartották. A nemzetközi rajongók örömére július végén fellépett a banda Németországban. Októberben megjelent a hivatalos honlapjuk angolul elérhető verziója is.

 

2006 befejezésével még több turnéidőpontot jelentettek be és új albumokat 2007-re, és ekkor jelentették be a nyári album megjelenését is STACKED RUBBISH-t. Az első körútjuk júliusban kezdődött amely a nyárra és az őszre egyaránt kiterjedt, a második körút pedig a téli hónapokban folytatódik. Az európai rajongók örömére a the GazettE bejelentette, hogy visszatér Európába és bejelentettek egy rövid körutat, Németországon keresztül Franciaországba, Finnországba, és Angliába is elmentek. Ezen felül bejelentették a 2008-as turnéidőpontokat és egy új albumot.
forrás
: gazette.eoldal.hu

Tagok:

Reita

 

Reita

 

 

Név: Suzuki Akira
Születése helye: Japán, Kanagawa
Születése ideje: 1981. Május 27.
Családja: Anya, nagyanya, nővér
Magasság: 172 cm
Súly: 55 kg
Vércsoport:A
Horoszkóp: Ikrek
Cipőméret: 26 (41)
Gyűrűméret: 17
Piercing: van egy a bal fülén és a jobbon is
Gyenge pontja: makacs
Hobbija: filmnézés
Kedvenc filmje: Face off
Kedvenc mangája: Inital D
Kedvenc drámája: Tokyo Love Story
Kedvenc itala: LifeGuard
Utált étel: Nem szereti Kai főztjét és a zöldségeket. A pudingot és a sütit kivéve nem szereti még az édességeket sem.
Cigaretta: Mild Seven Lights
Kedvenc színe: lila, fehér, fekete
Kedvenc állata: papagáj
Kedveli az olyan nőket, akik érettek és felnőttesek
Utáltja azokat a nőket, akik közönségesen viselkednek.
Gyűjteménye: DVD, Sex pistol-al kapcsolatos cuccok
Parfüm: csak ritkán használ
Kedvenc márkája: Cropped Head-Lock,Deal Design,Anticlass,King Mob Tenderloin
Előző bandái: Karasu, Ma'die Kusse, Kar+te=zyAnose
Számára tisztelt személy: Hatakeyama Takanori (boxoló)

 

 

 

Aza pletyka járja , hogy reita azért hord kendőt az orrán mert nem szereti azt. De utána néztünk, és egy riporter megkérdezte Reit. aki azt felelte :  ha nincs beállítva a hajam, és nincs rajtam orrkendő akkor nem ismernek fel az utcán.

 

Ruki

 

ruki.jpg

 

 

Név:Matsumoto Takanori
Születése helye: Dél-Japán, Kanagawa
Születési ideje: 1983. Február 1.
Család: szülők, báty
Magasság: 162 cm
Súly:???
Vércsoport: B
Horoszkóp: Vízöntő
Cipőméret: 25,5 (40,5)
Gyűrűméret: 17 (középső ujján)
Piercing: 5 van a jobb fülében
Erőssége: őszinte
Gyenge pontja: őszinte
Hobbija: vásárlás
Kedvenc itala: Kirin Koiwai Apple
Utált étel: zöld paprika, bab
Cigaretta: PIANISSIMO
Kedvenc színe: arany, lila, piros, fekete, ezüst
Kedvenc állata: kutya, macska
Az olyan nőket kedveli, akik aranyosak/helyesek
Utáltja azokat a nőket, akik ápolatlanok és hülyék
Érdeklődési köre: gördeszkázás
Gyűjteménye: Harugin
Kedvenc márkája: Pink Dragon, THE GAMBLER$, ANTICLASS, CREAMSODA, RUDE GALLERY, Harugin
Parfüm: Bvlgari
Előző bandái: Mikoto, Ma'die Kusse, Kar+te=zyAnose

 

 

 

Valaki biztos hallotta már, hogy Rukinak van egy betegsége. De nyugalom semmi komoly, csak farkasvaksága van, ami azt jelenti hogy nem lát a sötétben.

 

 

Rukiról lehet tudni hogy a koncerteken szeret repülgetni :D ugrálgatni. Hát igen rá még a gravitácció sem hat. De azt is lehet tudni hogy elég perverz. Egy interjúban, vagy fényképezésen nemtudom eldönteni, a mögötte álló Reita elég bizalmas helyét tapizta. De ő már csak ien : D

 

Uruha

 

uruha.jpg

 

Név: Takashima Kouyou
Születése helye: Japán, Kanagawa
Születési ideje: 1981. Június 9.
Magasság: 177 cm
Súly: 61 kg
Vércsoport: 0
Horoszkóp: Ikrek
Család: anya, apa, 2 nővér
Cipőméret: 27,5 (42,5)
Gyűrűméret: 19
Piercing: 4 van a jobb fülében és 5 a balban
Hobbija: teke, biliárd, foci, pachniko
Kedvenc itala: Smirnoff, MOET &CHANDON
Kedvenc étele: Mentai Korokke Bento
Utált étel: márványsajt
Cigaretta: Marlboro Menthol Light, Maremen Light (Kai-al már megpróbált leszokni...)
Kedvenc dráma: Furikaereba Yatsu ga Iru
Kedvenc színe: vörös, szürke
Kedvenc állata: kutya, jegesmedve, pingvin,kacsa
Az olyan nőket kedveli, akik finomak és felnőttesek
Utáltja azokat a nőket, akik csak magukra gondolnak
Gyűjteménye: gyűrű, parfüm
Kedvenc márkája: PPFM ,CHROME HEARTS, dokomo rude gallery Parfüm: Gucci Rushes, Bvlgari
Előző bandái: Karasu, Ma'die Kusse, Kar+te=zyAnose

 

 

 Uruha védjegye a comvillantós naci, amit koncerteken, fotózásokon szokott viselni. Szerintem nagyon jóláll neki :$

 

Aoi

 

aoi.jpg

 

Név: Shiroyama Yuu
Születése helye: Japán, Mie
Születési ideje: 1979. Január 20.
Családja: szülők, báty, nővér
Magasság: 171 cm
Súly: 55 kg
Vércsoport: A
Horoszkóp: Ikrek
Cipőméret: 26 (41)
Piercing: 1 van a jobb fülében és 3 a balban, köldökében is van egy
Hobbija: komponálás, gitározás
Kedvenc itala:Asahi Super Dry Coffee
Kedvenc étel: amit sok szerettek készítettek
Utált étel: nincs
Cigaretta: Marlboro Menthol
Kedvenc színe: fehér, fekete
Kedvenc állata: kutya, macska
Kedveli az olyan nőket, akik tudnak sütni-főzni
Utáltja azokat a nőket, akik könnyen válnak dühössé
Gyűjteménye: napszemüveg, parfüm, kiegészítők,ingek
Kedvenc márkája: Bvlgari, Vivienne Westwood, DOLCE & GABANNA,Armani,Peacemaker, Frontier Doll
Parfüm: Bvlgari, Davidoff
Előző bandái: Mervilles, Artia

 

Kai

 

kai.jpg

 

Név: Uke Yutaka
Születése helye: Tokushima
Születési ideje: 1981.10.28
Magasság: 172 cm
Súly:55 kg
Vércsoport: B
Horoszkóp: Skorpió
Cipőméret: 25 cm 27 (40-42)
Gyűrűméret: 19-21
Piercing: 2 van a bal fülében
Amiben alszik: semmi^^
Erőssége: pozitív gondolkodás
Gyenge pontja: feledékeny
Hobbija: foci, főzés
Kedvenc itala: almalé
Utált étel: padlizsán, krumpli
Cigaretta: Marlboro Red
Kedvenc színe: fekete, piros, fehér, zöld,ezüst, arany
Kedvenc állata: kutya, tigris, aligátor
Az olyan nőket kedveli, akik ha ő hazaér üdvözlik őt
Utálja azokat a nőket, akik elrejtik a saját magát
Érdeklődési köre: egyedi kultúrák
Gyűjteménye: egyedi kultúrákból származó ruhák
Kedvenc márkája: Justin Davis and TENDERLOIN, Stalin gearParfüm: Jaguar, sculpture, blue four men
Előző bandái: Mareydi Creia, La'DeathtopiA

 

 

Igazából Kaioról nmtudok sok mindent ezeken kívül. Csak annyit hogy régen hosszú göndör haja volt.

Forrás:ez is a gazette.eoldal.hu :DD